Autómentő Budapest – nézzük a Lukács autómentő szolgáltatásait!
Autó és motor

Autómentő Budapest – nézzük a Lukács autómentő szolgáltatásait!

Autószállítás és autómentés Budapesten? A Lukács autómentővel akár azonnal!

Fontos számukra:

  • a gyors reakcióidő, kiváltképp ha autómentésről van szó,
  • továbbá a rugalmas lehetőségek, ha rendszeres fuvarozásról, autószállításról van szó,
  • valamint az alacsony, kifizetődő árazás, bármilyen szolgáltatásról is beszéljünk.

A lukacsautomento.hu munkatársai ezen játékszabályok szerint dolgoznak! A tempó igen fontossá válik akkor, ha magát az autószállítást egy útszéli autómentés előzi meg. A Lukács autómentőnél folyamatosan figyelik az aktív közlekedést. A terepmunkát egy ezzel megbízott szakember irányítja. Rugalmas megoldásokkal dolgoznak! Autómentést és autószállítást nem csak Budapesten és belföldön, hanem határon túl is vállalnak! Az ügyfelekkel megbeszélés alapján jutnak közös nevezőre. Arra kérnek mindenkit, hogy ha mentésről nincs szó, csupán komplexebb autószállításról, igényüket előre jelezzék. Reális árazásuk az egyik legkedvezőbb a piacon, hiszen tudják, a fuvarozás egyik legmeghatározóbb részlete a pénztárcabarát díjak felszámolása.

A Lukács autómentő Budapest a bajbajutottakért létezik! Autó bikázását is bárhol, bármikor vállalják. Az év minden napján, a nap minden órájában. A helyszínre az autó bikázásához minden szükséges szerszámot magukkal visznek, így az időközben felmerülő esetleges újabb problémákat is orvosolni tudják. Az autó bikázásához is úgy állnak hozzá, mint az autómentéshez, azaz a lehető leggyorsabban kiérkeznek a helyszínre. A bikázás annyival szerencsésebb egy teljeskörű mentésnél, hogy a legtöbb esetben a gond már a helyszínen megoldható. Az autómentő szolgáltatás így jóval olcsóbb is, körülbelül kétharmada a normál árnak. Budapest esetében számukra mindegy, hogy a belváros közepére kell kiérkezni, vagy egy eldugott félreeső külvárosi részről van szó. Szinte azonnal a helyszínen vannak, jól ismerik a terepet mindenfelé!

A legjobb esetben a kerékcsere is egy olyan probléma, mely megoldható a helyszínen, autószállítás nélkül. Bár önmagában a kerékcsere egyszerű folyamat és sokan értenek is hozzá, Lukácsék mindazok segítségére sietnek, akik nem jártasak a műveletben! E szolgáltatásuk jóval többször lehet az autósok segítségére, mint bármely másik! A tapasztalt kerékcserélők sem rendelkeznek mindig a megfelelő eszközökkel a kerékcsere lebonyolításához. Mit tehet ilyenkor az autós? Hívja a Lukács autómentőt a +36-20-563-0389-es számon!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük