4Home Antistress Lotus akupresszúrás masszázs alátét és párna

10745,00 Ft

Cikkszám: b815d982-c03b-8213-a021-1850536df011 Kategóriák: ,

Az akupresszúrás szőnyeg az egészség és a vitalitás népszerű segítője - kényeztesse magát a tökéletes relaxációval és masszázzsal, amely segít. A párna felületén található több ezer tüske stimulálja a szöveteket, hogy endorfinokat szabadítsanak fel, amelyek enyhítik a fájdalmat, megnyugtatják a fájó és fáradt izmokat. Rendszeres használatával megelőzheti a fej-, hát- vagy csípőfájdalmakat, javíthatja a keringést és az alvás minőségét, csökkentheti a fáradtságérzetet, és minden nap több vitalitást adhat magának.
Mind a matracbetét, mind a párna szabadalmaztatott lótuszvirág alakú masszázsrózsákkal (mindegyik 25 tüskével) rendelkezik, amelyek biztonságos műanyagból (ABS) készültek. A 100% lélegző pamut huzat tépőzárral levehető. Szükség esetén kézzel, enyhe mosószerrel mosható (a huzatot ne mossa vagy szárítógépben szárítsa). A készlethez tartozik egy praktikus tárolótáska is, tépőzáras rögzítéssel. A szőnyeg kiváló minőségű természetes kókuszrosttal (1200 g) van töltve, ami erőssé teszi, és tökéletesen megtartja az alakját. A párnázat egy különálló, nem szőtt szövetből készült, cipzárral záródó huzatban található, amely megvédi a szőnyeget a foszlástól. A párna természetes hajdina héjjal(650 g) van töltve, külön cipzárral záródó pamuthuzatban.Az akupresszúrás alátét ajánlott:

stressz és fáradtság
nyak-, hát-, váll- és gerincfájdalom
isiász
fejfájás
degeneratív elváltozások a gerincben
álmatlanság
neuralgia
rossz vérkeringés
izomfeszültség A használat optimális gyakorisága napi rendszerességgel. A használat időtartama a felhasználó fejlettségi szintjétől függ, kezdje 5-10 perccel, és fokozatosan növelje az időt. Nem ajánlott a 30 percet meghaladni.Ne használja a betétet, ha:

vérzési rendellenességben (hemofília) szenved
véralvadásgátlót (pl. Clexane, heparin) szed
érzékeny a bőre és bőrproblémái vannak A készlet a következőket tartalmazza:

akupresszúrás alátét kókuszrost töltettel 72 x 44 x 2 cm, 210 masszázsrózsát.
akupresszúrás párna hajdina héjjal töltve 4 x 30 x 7 cm, 51 masszázsrózsával
vászontáska a könnyű szállításhoz és tároláshoz