Philips OneBlade arcra és testre QP2824/20

23795,00 Ft

Cikkszám: b6e5a550-d797-5a05-8366-6e5a12380dc9 Kategóriák: , ,


Philips OneBlade QP2824/20 forradalmi hibrid trimmer bármilyen hosszúságú szakáll nyírására, formázására és borotválására, valamint a test minden részének nyírására és borotválására. Kétoldalas penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas.
Vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz. Plusz egy védőtartozék az érzékeny területeken történő vágások ellen. 5 az 1-ben fésűs tartozék a nyíráshoz 5 szakállhossz-beállítással (1,2,3,4,5 mm) és egy tartozék a testszőrzet nyírására (3 mm). Az akkumulátor élettartama 45 perc / 8 óra töltés.
USB-A töltés (adapter nem tartozék). Otthon, útközben is tölthető, nagyszerű a mindennapi ápoláshoz és utazáshoz.
A rozsdamentes acél penge, amely akár 4 hónapig is kitart, megőrzi a sima borotválkozás érzését. Ha a penge cserejelzőt, vagy a kidobás ikont jeleníti meg, a teljesítménye már nem optimális. A tökéletes borotválkozás érdekében ideje kicserélni a pengét.
2 penge a csomagban (1 eredeti arcpenge + 1 eredeti testpenge).
AOneBlade teljesen vízálló (IPX7), így könnyen tisztítható: csak öblítse le folyó víz alatt. Száraz és nedves borotválkozáshoz egyaránt használhatja, akár a zuhany alatt is, ahogy Önnek tetszik. Borotvahabra nincs szükség.
Tulajdonságok:

vágja, formázza és borotválja a szakállat minden hosszúságban

szakállvágásra, nem bőrvágásra tervezték

vágja, formázza, borotvál

eredeti penge

beállítható 5 az 1-ben fésű

egyedi OneBlade technológia

tölthető NimH akkumulátor
.