Vital Comfort antidekubitus ülőpárna memóriahabból és gélből

13195,00 Ft

Cikkszám: 6c337a7c-5fb9-8e0a-3292-8c2312fb9a57 Kategóriák: , ,


Ez a memóriahabból és gélbetétből készült kényelmes ülőpárna optimális üléskényelmet biztosít és támogatja a helyes testtartást. Az ülőpárna memóriahabból készült, amely tökéletesen alkalmazkodik a fenék alakjához, ugyanakkor támogatja a függőleges üléshelyzetet. Az elöl enyhén megemelt forma biztonságos üléspozíciót biztosít.
Az ülőpárna megelőzésként is szolgál a dekubitus ellen, könnyíti a gáttájéki feszültséget, enyhíti az aranyeret. Csökkenti a farokcsontra és a csípőre nehezedő nyomást. Használja gerinc- és hátproblémák esetén. Könnyebbséget hoz a terhesség alatt.
Az anatómiai formának köszönhetően a testsúly egyenletesen oszlik el, a megemelt oldalak egészséges, egyenes testtartást biztosítanak.
Ideális támasz hosszan tartó üléshez- univerzális bármilyen székhez, használható otthon, amikor számítógépen ül, az irodában, az autóban, alkalmas kerekesszékhez.
Az ülőpárna kellemes bársonyhuzattal rendelkezik, amely levehető és 30 °C-on mosható. Anyaga: huzat - bársony (100% poliészter), töltelék - memóriahab, gél.